Stomatologija Mišeljić

Upoznajte naš tim

Mladen-Miseljic_2
Prim. dr Mladen Mišeljić

Prim. dr Mladen Mišeljić, rođen je 1958. godine u Bijeljini. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu 1988. godine u Beogradu. Nakon završenog fakulteta radio je u Domu zdravlja Bijeljina i Vojnomedicinskom centru Novi Sad.

Od 1996. godine osniva vlastitu privatnu stomatološku ordinaciju u kojoj radi i danas. Usavršavao se na mnogim simpozijumima i kongresima, međunarodnim i domaćim. 2014. godine unapređen je u zvanje primarijusa.

blazo_miseljic
Dr Blažo Mišeljić

Dr Blažo Mišeljić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a specijalističke studije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i Foči na Klinici za oralnu hirurgiju.

Član je Evropskog udruženja za estetsku stomatologiju. Učesnik brojnih kongresa i stručnih obuka iz implantologije i estetske stomatologije u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo u oblasti dentalne implantologije, licencirani implantolog za Astra Tech implant sistem.

marina_miseljic
Dr Marina Mišeljić

Dr Marina Mišeljić rođena je 1994. godine u Bijeljini. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2019. U okviru tima “Stomatologija Mišeljić” bavi se estetskom i konzervativnom stomatologijom.

Aktivno je učestvovala na više naučnih i stručnih skupova u zemlji i inostranstvu. Specijalista ortopedije vilice od 2021.

Naš tim